ELS NOSTRES PROTAGONISTES

El vostre somriure ens fa feliços.
Així que envia’ns les teves fotos  de les teves figures 3D per tal que la puguem compartir amb el món.

LES NOSTRES FEINES

Vols tenir la teves pròpies figures 3D? Inspira’t aquí.
Navega per la nostra galeria, pot ser que trobis algun suggeriment atractiu. Però de ben segur que la millores!

ALGUNS CONSELLS PER PREPARAR-TE

Aspectes generals

Has de pensar que la mesura reduïda de les nostres figures implica que els petits accessoris siguin difícils de visualitzar o d’imprimir, ja que a causa de les seves petites dimensions i fragilitat dels materials fa que es puguin trencar amb molta facilitat.

Accessoris

Podem incorporar accessoris a la vostra escena: utensilis domèstics, mobiliari, armes, bicicletes, cotxes o allò que us pugueu imaginar. Els esmentats accessoris s’afegeixen a la vostra figura mitjançant manipulació digital i lògicament tenen un cost addicional (consulta el nostre llistat de preus).

Què és difícil per a nosaltres?

Per la seva pròpia naturalesa existeixen alguns elements que, o bé el seu escaneig implica moltes dificultats, o bé simplement no es pot fer. Entre ells es troben tots aquells elements lluents i que fan reflexos. Entre ells i en primer lloc ulleres graduades o de sol.

Tanmateix les transparències són difícils de capturar per part dels escàners i també ratlles o estampats lluents en les peces de vestir.

Nens i animals domèstics

El procés d’escanejat requereix que la persona estigui absolutament immòbil durant un període de temps d’aproximadament 10-15 segons. Aquest temps que pot semblar-nos molt breu pot implicar una gran dificultat per als nens i les nostres estimades mascotes, i fer impossible obtenir un escaneig i digitalització raonable. No obstant això, el nostre personal estarà encantat d’intentar-ho i us ajudarà a què pugueu digitalitzar correctament a aquestes persones o animals tan estimats per vosaltres.

Postures

El fet de posar-se en postures massa extremes pot complicar el procés d’escaneig a causa de dues qüestions: la distància eficaç dels sensors és limitada, i per altra banda necessitem que estigueu absolutament immòbils durant el procés, el que és difícil d’aconseguir amb postures que demanin de mantenir l’equilibri. Sigueu moderats en les vostres propostes i comprensius amb l’equip.

Junts o separats?

Sense cap tipus de dubte és millor efectuar el procés d’escanejat per separat de les persones, i posteriorment, mitjançant software, podem unir-les digitalment. Si ho fem junts, significa que els sensors no podran detectar les parts comunes i es generaran errors.

Què més podem fer per a tu?

Tel: +34 93 461 92 59

Estany, 15, Nau E
08008 Barcelona

cpardo@selfierhouse.com
www.selfierhouse.com