MIDES I PREUS

tamaños figuras en 3d

Quant mesurarà la meva figura?

Hem preparat una taula per tal que puguis fer-te una idea de com serà de gran la teva figura, depenent de l’alçada del model.

XS S M L XL XXL P R
1,30m 7cm 11cm 13cm 14cm 16cm 19cm 22cm 26cm
1,50m 8cm 13cm 15cm 17cm 19cm 21cm 25cm 30cm
1,80m 10cm 15cm 18cm 20cm 23cm 26cm 30cm 36cm

Escull la mesura que més t’agradi, però has de recordar que a major mesura més detall.

Mesures i preus

XS S M L XL XXL P R
Adults 99€ 129€ 149€ 199€ 269€ 289€ 359€ 499€
Nens — € — € 89€ 109€ 149€ 179€ 249€ 299€
Reimpressions 69€ 99€ 129€ 169€ 249€ 279€ 319€ 459€

Altres tarifes

Complements a la teva figura

Bàsics
Ex: rellotges, joieria…
Detalls
Ex: Rams de flors, bosses petites…
Accessoris
Ex: Ordenadors, cascs, maletes…
Paraules majors
Ex: Guitarres, motos…
0 € 25 € 50 € 130 €

Despeses d’enviament

* tots els preus inclouen l’IVA del 21%

FAQS

Quant dura una sessió?

El procés és molt ràpid. Tan sols deu segons, temps durant el que és imprescindible que et mantinguis absolutament quiet (ni tan sols tanquis els ulls). Durant aquest lapse de temps el nostre equip d’escaneig genera un núvol de punts a partir de la teva figura i pren una sèrie de fotografies a partir de quatre angles. Posteriorment, el nostre software genera a partir d’aquesta informació un model digital en 3D, en tan sols uns minuts. Aquest model te’l reproduirem en una pantalla i un cop et sentis satisfet amb la imatge i ens donis el teu OK, procedirem a un procés d’edició per a la seva reproducció mitjançant una impressora 3D i l’obtenció de la teva figura ceràmica. En total la sessió pot durar aproximadament entre 5 i 15 minuts.

Què passa si no estic satisfet amb la meva imatge 3D?

Si la imatge que et mostrem abans de procedir a l’edició per poder imprimir-la no satisfà les teves expectatives, tornarem a escanejar-te sense cap compromís.

Es pot capturar la imatge de més d'una persona a la vegada?

Sí, per descomptat, però a vegades és aconsellable escanejar a les persones per separat i posteriorment unir-les digitalment durant el procés d’edició.

Quina és l'edat mínima per poder fer-se una figura?

Les nostres figures es basen en un procés d’escaneig de les persones que dura aproximadament uns 10 segons. Lògicament, en aquest escenari, els nens més petits de 5 anys hauran d’estar acompanyats per una persona adulta durant el procés d’escanejat.

Què passa si la persona no s'està quieta durant el procés d'escaneig?

Evidentment si la persona no s’està quieta l’escaneig no es podrà realitzar en condicions i el resultat serà deficient. Aquesta situació afecta especialment als nadons, nens i mascotes. No obstant això, sempre intentarem proporcionar-vos el servei i intentar per tots els mitjans escanejar a aquests sers estimats que són tan importants per a vosaltres. Això no obstant, a vegades no és possible…

Té cost el procés d'escaneig?

No, el procés d’escaneig és part del servei que oferim. Entenem que la teva imatge és el més important per a tu i volem assegurar-nos que el nostre servei compleix amb les teves expectatives. L’única manera d’aconseguir-ho és escanejant-te i per tant no té cap cost per a tu.

El procés d'escaneig pot ser perjudicial per la salut?

No, el procés no implica posar en risc la salut de les persones. El procés d’escaneig es basa en l’emissió d’un patró IR de l’escena i aquest patró és detectat per un sensor d’imatge CMOS amb filtre d’infraroig. Al mateix temps, es realitzen fotografies amb una càmera VGA. Aquest procés no suposa que les esmentades emissions travessin cap superfície i per tant resulta innocu per la salut.

Les figuretes s'imprimeixen a la botiga?

No, s’imprimeixen en les instal·lacions d’un especialista en impressió 3D.

Quan podré tenir físicament la meva figureta?

Un cop escanejat, podràs recollir la teva figura en la nostra botiga al cap d’uns set dies laborables. Afegeix-hi dos dies més si vols que te l’enviem per correu.

Els colors són reals?

Existeixen petites variacions respecte als colors originals pel que el resultat no coincideix al 100%

Quina mida tenen les figures?

La mesura dependrà de l’escala que escullis però la nostra mesura més gran és d’uns 40 cm.

De quin material estan fetes les figuretes?

Les figures o escultures es reprodueixen mitjançant una impressora 3D a partir de finíssimes làmines conformades per pols o resina ceràmica (0,1 mm de gruix).

La meva figureta es pot recolzar en una peanya?

Sí, es clar, per descomptat. És decisió teva si la figura es recolza sobre una base o no. És més, la base la podem personalitzar com tu vulguis.

Podeu crear figuretes a partir d'objectes?

No, ho sentim, ara com ara no podem. Sí que podem incorporar objectes 3D creats per dissenyadors i a la venda en tendes on-line i integrats amb la vostra figura.

Es pot obtenir més d'una còpia de la meva figureta?

Per descomptat. Consulta les nostres tarifes de preus. De la mateixa manera pots sol·licitar reimpressions de la teva figura. Per això és molt important que reclamis la teva factura. El seu codi ens permetrà localitzar el teu model digital i reimprimir-lo sense necessitat que hagis de tornar a desplaçar-te a la nostra botiga.

Què passa si en rebre per correu la meva figura s'ha trencat?

Cap problema! Contacta amb nosaltres i te la reposarem sense cap cost addicional.

Què més podem fer per a tu?

Tel: +34 93 461 92 59

Provença, 225-227, Local 2
08008 Barcelona

cpardo@selfierhouse.com
www.selfierhouse.com